06 10 19 27 70

Nieuwe meeting starten

INSCHRIJVEN

 

Wat goed dat je bezig bent met het opstarten van een Cocaine Anonymous™ meeting. (Cocaine Anonymous™ meeting hierna weergeven als CA-meeting).

CA-Holland wil graag nieuwe meetings ondersteunen met ervaring, kracht en hoop door het beschikbaar stellen van een starterspakket. Onderaan deze pagina vind je een contactformulier als je daar je gegevens achter laat zullen wij je een inschrijfformulier doen toekomen voor het registeren van een nieuwe CA-meeting. 

Als je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld en die hebt verzonden naar info@ca-holland.org, Controleren wij de gegevens en nemen contact met je op. Er wordt een gratis starterspakket naar je opgestuurd. De starterspakketten zijn best kostbaar, dus bij het beëindigen van de meeting ontvangen wij het pakket graag terug. Een starterspakket bevat: een setje sleutelhangers, voorlichtingsfolders, nieuwkomerspakketjes, 90-dagenpakketjes en andere info met betrekking tot de CA- meeting. Zodra je aanvraag is verwerkt, duurt het maximaal 2 weken voordat je het starterspakket in huis hebt. 

De voorleeskaarten en meetingformats kun je hier downloaden. De meeting wordt na ontvangst van het inschrijfformulier op de meetinglijst & website vermeld (je kunt een gewenste startdatum aangeven). Dit kan een aantal dagen duren voordat het zichtbaar is op de website.

Vul het onderstaande formulier in als je een meeting wilt aanmelden.

 

LITERATUUR

 

Elke groep heeft literatuur, voor de inkoop van boeken verwijzen we je graag naar onze winkel. Voor AA literatuur kun je terecht op de website van AA-Nederland.

Aanmelden nieuwe meeting

Op welke dag zal de meeting plaatsvinden? *

1 + 2 =

Ben ik verslaafd?

Voor sommigen van ons bestaat er geen twijfel over het antwoord: ‘ík ben cocaïneverslaafd’; anderen twijfelen wel.

Bezoek nu meeting

Bekijk nu waar bij jou in de buurt de dichtstbijzijnde CA meeting is.
 

Contact

Bel de hulplijn

06 10 19 27 70