06 10 19 27 70

Evenementen

______________________________________________________________________

 

CA Celebration Around The World – Unity day – 10-03-2024

 

Lieve fellows en fella’s, het is weer zover!

CA viert wereldwijd zijn bestaan! Overal op de hele wereld word er gevierd dat CA bestaat en daar doet CA Holland natuurlijk aan mee! Heb je zin in een dag vol gezelligheid, verbinding, liefde en lol? Meld je dan zo snel mogelijk aan want vol is vol!

ILAS, Serviceteam CATW

______________________________________________________________________

 

Get High On PI – 20-03-2024

 

District Amsterdam PI en F&E organiseren: Amsterdam-Oost Public Information dag!

WIE GAAT MEE!?
CA bekend maken bij het publiek, dokters, buurthuizen, tandartsen, instellingen, cafés, coffeeshops, daklozenopvang enzovoort, met flyers, kaartjes en jezelf!  Dit doen we om de nog lijdende verslaafde te bereiken.

Woensdagmiddag 20 maart vanaf 13:00 (vertrek vanuit meetings: Geschutswerf (vrij/wo) Steve Biko (ma/di) oase (wo) oosterparkhuis (do) vh Hofflaan (za).
*Meld je aan bij je GSR op je meeting*

______________________________________________________________________

 

12 Traditie Workshop – 01-04-2024

 

Ons gemeenschappelijk welzijn moet op de eerste plaats staan; persoonlijk herstel hangt af van de eenheid in CA! Het is goed om regelmatig te blijven onderzoeken en bewust te worden waarom elke traditie eigenlijk bestaat. 🙏

De 12 Traditie Workshop bestaat uit:
– Traditie Workshop
– Fellowship
– Lunch
– Meeting

Meld je aan en wees erbij!

______________________________________________________________________

 

CA Spiritual Retreat – 12 t/m 14-04-2024

 

Wil jij een spirituele boost voor je herstel? De Spiritual Retreat is een weekend weg in de duinen met CA. Het prachtige Dopersduin is voor de derde editie weer het toneel voor een samenzijn met fellows van binnen en buitenland. Jay S en Matthew M zijn samen goed voor zo’n dikke 70 jaar herstel en gingen reeds vele retreats voor. Gun jezelf een unieke ervaring voor €250,- all-in.

______________________________________________________________________

 

CA-mping – 07 t/m 09-05-2024

 

Lieve fellows,

Vanuit het district Brabant organiseren wij, op 7,8 en 9 juni, de derde editie van de CAmping. De voorbereidingen zijn al in volle gang hiervoor. Wat dit jaar extra bijzonder maakt is dat we Eric O uit de Verenigde Staten, bereid hebben gevonden om te komen spreken. Ook zal hij een workshop verzorgen: “Going to any length to get it!”. Natuurlijk zijn we ook blij met de andere sprekers en hun bereidwilligheid om mee te doen aan dit mooie evenement. Neem gerust een kijkje op www.camping2024.nl. Hier kun je het volledige programma al inzien.
Ook kun je je hier registreren! Niet onbelangrijk natuurlijk, zonder jullie is er geen evenement. Het is een open evenement, dus iedereen is welkom. Partners, kinderen, familie, echt iedereen is welkom!😀

De vorige edities zijn door een relatief klein serviceteam gedragen. Dit jaar zijn we meer de verbinding met het district aangegaan. Het serviceteam is nu al groter dan de vorige edities, we hebben flink wat nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Maar alle handjes zijn nog steeds welkom. Met “the spirit of rotation” in gedachte, ben ikzelf deze editie voor het laatst de voorzitter van de CAmping. Als je het leuk lijkt om dit stokje over te nemen, wees welkom! Voor vragen mag je me altijd appen of bellen.

Heel veel liefde,

Jon
0620779659

P.S: Wil je aansluiten bij de eerstvolgende vergadering?:
CA CAmping is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
Maandag 26-2-2024 19:30-20:30
Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/86586256350?pwd=7q6Lp44DKg09SsJlPDAaUmSWXZZCG8.1
Meeting ID: 865 8625 6350
Passcode: 226183

______________________________________________________________________

 

CA Wereld Conventie NL 2024 – 11 t/m 15-05-2024

 

We zijn slechts een paar maanden verwijderd van de grootste CA conventie van het jaar!

De Cocaine Anonymous Wereld Conventie in Nederland! De CA Wereldconventie wordt sinds het bestaan van CA voor de derde keer binnen Europa georganiseerd en voor de eerste keer in Nederland! Je hebt dit jaar dus de zeer unieke kans om dit fantastische event van zo dicht bij mee te maken. Vanaf dit jaar is het mogelijk om zowel weekend tickets als dagtickets te kopen. We willen iedereen aanmoedigen om niet alleen naar deze conventie te komen maar om ook een nieuwkomer mee te nemen! Mocht je de financiële middelen niet hebben kun je altijd een aanvraag voor het fellow-2-fellow fonds doen. Als je een beroep wil doen op het fellow-2-fellow fonds kun je een e-mail sturen naar het volgende adres: chair@caws2024.nl.

De tickets zijn te koop op de volgende website: www.caws2024.nl

We hopen jullie allemaal in juli te zien voor het grootste feest van het jaar!

______________________________________________________________________

 

Nu chatten
1
Neem nu contact op via Whatsapp!
Heb je een probleem met alcohol en/of drugs? Hadden wij ook. Er is een oplossing.

Stuur ons nu een bericht voor meer informatie!