06 10 19 27 70

Uitleg literatuur persoon

Voor het uitvoeren van de service positie als literatuur persoon heeft een voormalig voorzitter van het literatuur comité de volgende tips met ons gedeeld, wellicht heeft u hier wat aan.

  1. Je functie houdt in dat je vroegtijdig op de meeting bent. Dat je de literatuur en de folders uitstalt ergens in de meetingruimte.
  1. Dat je voor en na de meeting klaar staat voor de mensen die vragen hebben of een boek/folder willen kopen. Er is een prijslijst beschikbaar. Let wel op de boeken en folders als de meeting is afgelopen, het is wel eens gebeurd dat ze folders meenamen zonder te betalen. Nederlandse folders kosten 0,40 cent.
  1. Aan het eind van de avond, de literatuur weer opruimen en ALTIJD het geld aan de penningmeester geven en als die er niet is dan aan de voorzitter zodat problemen rondom geld ons niet van ons hoofddoel afleiden.
  1. Nieuwkomers-pakketten kosten €0,25 en worden verstrekt door de Area. Deze zijn bedoeld voor de nieuwkomer op zijn die op zijn eerste CA meeting komt! Dus niet op elke meeting waar diegene voor het eerst komt.
  1. Meetinglijsten/Telefoonlijsten, De groene meetinglijsten met telefoonnummers (van regio Den Haag) kun je verkrijgen op aanvraag bij info@ca-holland.org tegen de kostprijs van € 0,15 cent.

Let wel op, hij verandert regelmatig dus probeer up to date te blijven.

Deze meetinglijsten kunnen aan iedereen gegeven worden. De groep mag geen kosten in rekening brengen voor de standaard meetinglijst (zelfs als de groep hiervoor kosten heeft moeten maken) de standaard meetinglijst is altijd gratis beschikbaar.

  1. Het bestellen van CA folders, chips (sleutelhangers), nieuwkomerspakketten en boeken:

Voordat je een bestelling plaatst altijd overleggen met de penningmeester van de groep, om te checken of er wel genoeg geld in kas is.

Voor het bestellen van chips, folders en CA story boeken (Hope, Faith & Courage) I en II, verwijzen we graag naar de winkel van het literatuurcomité. Het AA Big Book en 12 Stappen & 12 Tradities in het Nederlands en Engels zijn te koop in de winkel.

Let op, de literatuur die in de winkel word aangeboden is de goedgekeurde CA literatuur en alleen deze literatuur mag worden verkocht op een CA-meeting. Dit is goedgekeurd door de World Service Conference (dat houd in dat afgevaardigden uit CA wereldwijd deze literatuur hebben gekozen als goedgekeurde literatuur als hulpmiddel van het 12 stappen programma van CA).

 

Namens het literatuur Comité van CA-Holland.

 

 

 

 

Nu chatten
1
Neem nu contact op via Whatsapp!
Heb je een probleem met alcohol en/of drugs? Hadden wij ook. Er is een oplossing.

Stuur ons nu een bericht voor meer informatie!