06 10 19 27 70

Online Districten

Wat is District CA-Holland online

Het District is een organisatie ten behoeve van alle CA groepen in een regio. Het doel van het District is de gemeenschappelijke behoeften te ondersteunen van haar groepen bij het vervullen van hun primaire doel: het doorgeven van de boodschap aan de verslaafde die nog lijdt en het bevorderen van de eenheid en de communicatie binnen de fellowship. DSR’s van het district gaan 6 keer per jaar naar de Area om daar de belangen van groepen en het district te vertegenwoordigen, de GSR’s zijn de vertegenwoordigers van de groepen die bij de district vergadering aanwezig zijn om de belangen van hun groep te vertegenwoordigen. Online zijn er geen geografische grenzen en gelden dezelfde Tradities als op een fysieke meeting.
Na een district vergadering zijn alle notulen digitaal beschikbaar voor de GSR’s en/of Voorzitters zodat zij dit kunnen delen met de groep(en).

Contact met District CA-Holland online

Na elke vergadering wordt er een publicatie gemaakt van de notulen. Wil jij deze notulen ontvangen omdat je vertegenwoordiger bent van CA groep? Mail je contact gegevens dan naar het onderstaande e-mailadres om op de maillijst te komen. Tevens kan je via het onderstaande e-mailadres reageren op de notulen of een agenda punt indien voor de volgende District vergadering, de secretaris zal contact met je opnemen om te overleggen waar het ingebrachte agendapunt op de agenda moet komen en de urgentie van het onderwerp bijvoorbeeld als er een rectificatie moet plaatsvinden in een notulen. Heb je vragen of wil je contact opnemen: district.ca-hollandonline@ca-holland.nl 

 

Wat is District CA-Nederland online

Het District is een organisatie ten behoeve van alle CA groepen in een regio. Het doel van het District is de gemeenschappelijke behoeften te ondersteunen van haar groepen bij het vervullen van hun primaire doel: het doorgeven van de boodschap aan de verslaafde die nog lijdt en het bevorderen van de eenheid en de communicatie binnen de fellowship. DSR’s van het district gaan 6 keer per jaar naar de Area om daar de belangen van groepen en het district te vertegenwoordigen, de GSR’s zijn de vertegenwoordigers van de groepen die bij de district vergadering aanwezig zijn om de belangen van hun groep te vertegenwoordigen. Online zijn er geen geografische grenzen, en gelden dezelfde Tradities als op een fysieke meeting.
Na een district vergadering zijn alle notulen digitaal beschikbaar voor de GSR’s en/of Voorzitters zodat zij dit kunnen delen met de groep(en).

Contact met District CA-Nederland online

Na elke vergadering wordt er een publicatie gemaakt van de notulen. Wil jij deze notulen ontvangen omdat je vertegenwoordiger bent van CA groep? Mail je contact gegevens dan naar het onderstaande e-mailadres om op de maillijst te komen. Tevens kan je via het onderstaande e-mailadres reageren op de notulen of een agenda punt indien voor de volgende District vergadering, de secretaris zal contact met je opnemen om te overleggen waar het ingebrachte agendapunt op de agenda moet komen en de urgentie van het onderwerp bijvoorbeeld als er een rectificatie moet plaatsvinden in een notulen. Heb je vragen of wil je contact opnemen: district.ca-nederlandonline@ca-holland.nl 

 

Ben ik verslaafd?

Voor sommigen van ons bestaat er geen twijfel over het antwoord: ‘ík ben cocaïneverslaafd’; anderen twijfelen wel.

Bezoek nu meeting

Bekijk nu waar bij jou in de buurt de dichtstbijzijnde CA meeting is.
 

Contact

Bel de hulplijn

06 10 19 27 70