06 10 19 27 70

MEETING STARTEN, STOPPEN of AANPASSEN

Fysieke Meeting Starten

Inschrijven

Wat goed dat je bezig bent met het opstarten van een Cocaine Anonymous™ meeting. (Cocaine Anonymous™ meeting hierna weergeven als CA-meeting). CA-Holland wil graag nieuwe meetings ondersteunen met ervaring, kracht en hoop door het beschikbaar stellen van een starterspakket. Onderaan deze pagina vind je een contactformulier als je daar je gegevens achter laat zullen wij je een inschrijfformulier doen toekomen voor het registeren van een nieuwe CA-meeting.

Als je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld en die hebt verzonden naar info@ca-holland.org, Controleren wij de gegevens en nemen contact met je op. Er wordt een gratis starterspakket naar je opgestuurd. De starterspakketten zijn best kostbaar, dus bij het beëindigen van de meeting ontvangen wij het pakket graag terug. Een starterspakket bevat: een setje sleutelhangers, voorlichtingsfolders, nieuwkomerspakketjes, 90-dagenpakketjes en andere info met betrekking tot de CA- meeting. Zodra je aanvraag is verwerkt, duurt het maximaal 2 weken voordat je het starterspakket in huis hebt. De voorleeskaarten en meetingformats kun je hier downloaden. De meeting wordt na ontvangst van het inschrijfformulier op de meetinglijst & website vermeld (je kunt een gewenste startdatum aangeven). Dit kan een aantal dagen duren voordat het zichtbaar is op de website. Vul het onderstaande formulier in als je een meeting wilt aanmelden.

Literatuur

Elke groep heeft literatuur, voor de inkoop van boeken verwijzen we je graag naar onze winkel. Voor AA literatuur kun je terecht op de website van AA-Nederland.

 

Formulier Fysieke Meeting Starten

Op welke dag zal de meeting plaatsvinden? *

6 + 10 =

Fysieke Meeting Aanpassen

Informatie

Moeten de gegevens van jouw CA groep worden bijgewerkt op de website? Dat kan. Vul het formulier op deze pagina volledig in. Na een controle zal de meeting informatie worden bijgewerkt. In geval van onduidelijkheid willen wij graag de gegevens verifiëren, zorg daarom dat je de juiste contactgegevens op het formulier invult.

Controleer ook even je meeting op de meetinglijst voordat je het formulier verstuurt. Staat alles juist vermeld? Thema of onderwerp meeting, tijden, taal, toegang m/v, enz. Heb je een wijziging in de locatie geef dan alle benodigde gegevens op. Naam locatie, straatnaam en nummer, postcode en plaats, provincie. Verder eventuele bijzonderheden waardoor men de meeting makkelijk kan vinden.

 

Formulier Fysieke Meeting Aanpassen

Dag *

Taal van meeting *

M/V meeting *

Deze wijziging wordt aangevraagd namens mijn CA-groep *

14 + 13 =

Online Meeting Starten/ Aanpassen

Inschrijven

Wil jij graag een online CA meeting opzetten? Dat kan in een paar simpele stappen:

  1. Klik op deze link en registreer je met een Pro account.
  2. Plan een herhalende meeting.
  3. Download hier de leeskaarten en andere service documenten.
  4. Geef de gegevens door via het onderstaande formulier. Let op: Wil je een meeting aanpassen? Geef dan duidelijk alle informatie daarvoor door in het opmerkingen veld.

 

Formulier Online Meeting Starten / Aanpassen

4 + 13 =

Fysieke/ Online Meeting Stoppen

Wil je doorgeven dat er een meeting stopt? Stuur dan een mail met behulp van het onderstaande formulier. Dan zorgen wij ervoor dat deze van de meetinglijst wordt gehaald. Mocht je literatuur, folders, sleutelhangers of andere CA materialen over hebben, geef dat dan aan in de mail. Deze materialen zijn best kostbaar en bij het beëindigen van de meeting kijken we graag samen naar hoe we deze materialen op een andere manier kunnen inzetten.

Formulier Fysieke of Online Meeting Stoppen

Op welke dag is de meeting? *

Deze afmelding wordt gedaan namens mijn CA-groep*

5 + 7 =