06 10 19 27 70

Aanmelden CA-leden voorlichting HI en PI

Deze pagina is speciaal ingericht voor CA-leden. Je kunt je aanmelden om voorlichting te geven in jou regio.

C.A. geeft voorlichting op scholen, klinieken. CA-leden delen hun ervaring en hoe Cocaïne Anonymous heeft geholpen om clean te blijven.

Zodra er in jou regio een aanvraag binnenkomt neemt het comité Hospitals & Institutions  of Publieks Informatie contact met je op.

Als je helemaal geen ervaring hebt kan je ook je gegevens achterlaten. Mogelijk kan je een keer mee kijken.

Ook ben je van harte welkom op de H&I vergaderingen:
Eerstvolgende vergaderingen: 30 april 13.00 uur en 11 juni 13.00 uur.
Locatie: A. van de Nootstraat 8 Spijkenisse

Ca heeft slechts één doel de boodschap uitdragen aan de verslaafde die nog steeds lijdt. We dragen de boodschap ook uit in een meeting. Zolang er nog mensen zijn die nog niet weten dat CA bestaat, is het nodig om als groep de boodschap buiten de groep te brengen. CA is niet de enige weg, wij vertellen alleen hoe CA ons helpt. Niemand is in CA de baas, leider of woordvoerder. We delen alleen onze eigen ervaring met verslaving en het CA programma. Wij als H&I proberen de boodschap naar buiten uit te dragen door middel van voorlichting te geven. H&I is ook afhankelijk van mensen die ervaring hebben met het 12 stappen programma en die dat ook willen delen. Ben je geïnteresseerd om voorlichting te geven of het te verkrijgen neem dan contact op met H&I.

[contact_form email=”voorlichting@ca-holland.org” subject=”aanmelding voorlichting CA-lid”]

 

Opm. Cocaïne Anonymous meetings is dan wel groeiende door heel Nederland. Wij geven niet dagelijks voorlichting. Het kan daarom langer duren voordat je defenitief een 12e stap kan doen en/of een reactie krijgt uit het Hospitals and Instutions comité.

Nu chatten
1
Neem nu contact op via Whatsapp!
Heb je een probleem met alcohol en/of drugs? Hadden wij ook. Er is een oplossing.

Stuur ons nu een bericht voor meer informatie!